Welkom op onze opendeurdagen

Bijna zomervakantie… dringend tijd dus om eens een kijkje te komen nemen naar wat mogelijk is na jouw schoolcarrière!


Dagcentrum Omega

In dagcentrum Omega kan je werken, bewegen, creatief zijn, vorming volgen of deelnemen aan belevingsgerichte activiteiten. Er zijn verschillende groepen, waaronder ook een groep waarin we personen met intensievere zorgvragen ondersteunen. Daar is extra aandacht voor persoonlijke verzorging en de activiteiten focussen meer op zintuiglijke waarneming en basale ervaring. De site ligt aan de rand van Wetteren, vlakbij de Schelde, ideaal om te genieten van de natuur en de buitenlucht!

  • Wanneer? dinsdag 25 april 2023
  • Hoe laat? 9.30u – 11.45u
  • Waar? Gentsesteenweg 155 in Wetteren

Ik schrijf me in

Open Plek en werkplekken

Locatie Wondelgem

Open plek biedt activiteiten met een sterke link naar de buurt. Er is plek om te bewegen of relaxen, om creatief te zijn en te experimenteren, om in de natuur of met dieren te werken en zelfs om vorming te volgen. Wil je graag aan de slag op een echte werkplek? Dat kan in een horecazaak, keuken, bakkerij of bij de tuindienst.

Locatie De Fikserij

Vorig jaar startten we ook met handling- en productieopdrachten. De Fikserij huist in de cocreatieruimte Maaket en kan je die dag ook bezoeken. Wil je beide locaties bezoeken, reken dan op minimum 15min verplaatsing met de fiets.

Neem alvast een kijkje op Villa Ooievaar – Bar Baudelo – De Fikserij – Wijs Gemaakt

  • Wanneer? donderdag 27 april 2023
  • Hoe laat? 13.30u – 16.00u
  • Locatie Wondelgem? Klimoplaan 37 in Wondelgem (Gent)
  • Locatie De Fikserij? Tapuitstraat 9, 9000 Gent

Ik schrijf me in

Iets nieuws

Op beide opendeurdagen krijg je de kans om ons nieuw platform voor online dagbesteding te leren kennen. Dag panda komt binnenkort online, maar jij krijgt bij je bezoek alvast een voorproefje!