Kompas staat niet stil en
is volop bezig met nieuwe
projecten, events, ...

Vernieuwing is een manier om er
samen met jullie voor te gaan.

Blijf je de hoogte van de laatste nieuwtjes bij Kompas?

Abonneer dan op onze nieuwsbrief.

"*" indicates required fields

Welkom op de dag van de zorg!

Je kan ons bezoeken op de hoofdsite in Wondelgem en mee fietsen langs verschillende werkprojecten.

Lees meer >

Digibank Plus

Kompas start in februari 2023 met Digibank Plus, een digibank in Oost-Vlaanderen waar mensen met een beperking terecht kunnen met hun digitale vragen.

Lees meer >

3 nieuwe woonsites

Sinds 18/11/22 heeft Kompas er 3 nieuwe woonsites bij: in Merelbeke, Gontrode en Astene. Er is in die regio ook een bijkomend aanbod op vlak van dagbesteding en mobiele ondersteuning aan huis.

Lees meer >

Jaarverslag 2021

In 2021 werden we nog verder uitgedaagd door Corona… We werden dus nog creatiever en ondernemender! Cliënten, medewerkers, vrijwilligers en netwerk maakten er samen een wijs jaar van. Hoe dat eruit zag, kan je hieronder zien.

Lees meer >

Open plaatsen op site Omega

We hebben een aantal open plaatsen in het dagcentrum Omega in Wetteren. Je kan er aansluiten op heel wat activiteiten: kookatelier, creatief atelier, de karwei-groep of deelnemen aan muziek, dans, sport, yoga en de redactie van de Omegazet. De site ligt aan de rand van Wetteren, vlakbij de Schelde, ideaal om te genieten.

Lees meer >

Open plaats op site Zandeken

We zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot (man/vrouw) in Zandeken. Deze site ligt in een gezellige villawijk in Mariakerke en het centrum van Gent is eenvoudig bereikbaar met openbaar vervoer. Je woont er op een site met 25 andere bewoners. Je hebt een eigen individuele kamer die je kan inrichten zoals je zelf wenst. Er is 24u/24u ondersteuning.

Lees meer >