fbpx


Kom met ons mee beleven en genieten. Neem deel aan het ruime vrijetijdsaanbod van Kompas en kies zelf waar je zin in hebt.

#leutigleven

Reisadvies in het kader van het Coronavirus:

Omwille van de verstrengde veiligheidsmaatregelen van 27/07/2020 hebben wij helaas alle resterende zomervakanties van 2020 moeten annuleren.

Alle deelnemers werden op de hoogte gebracht. We volgen alle reisadviezen en de door de overheid opgelegde maatregelen op en nemen geen risico’s om mensen te laten reizen als de veiligheid niet gegarandeerd is. Heb je vragen over vakanties, contacteer ons dan via vakanties@vzwkompas.be of 09/216.26.61

Op Schok (activiteiten)

Mensen ontmoeten, samen eten, samen dansen… Op verschillende plaatsen in Gent komen we samen om iets te drinken, organiseren we verschillende eetfestijnen (barbecue, ontbijt,…) en sluiten het jaar steeds af met onze Bal Final. Wekelijks organiseren we bovendien vrijetijdsactiviteiten voor jong en oud. We gaan bowlen, naar de cinema of museum, doen een avonturenparcours of maken samen een wandeling. In de zomer bezoeken we samen allerlei festivals. Bekijk ons programma en schrijf in.

Vanaf de zomer 2020 hebben we ook een extra aanbod aan huis voor jongeren die moeilijk aansluiting vinden bij het reguliere jeugdwerk: StoepDate.

opzwier_logo

Op Zwier (vakanties)

Voor wie zelfstandig woont, organiseren we met Op Zwier reizen. Maar ook voor wie extra ondersteuning en verzorging nodig heeft. Je kan een citytrip doen, een actieve of ontspannen vakantie in binnen-of buitenland, cultuur opsnuiven of gewoon puur genieten. Tweemaal per jaar verschijnt onze vakantiebrochure. Hier vind je onze laatste brochure.

Wil je ons iets vragen?

Bel 09 216 26 61 of mail naar vakanties@vzwkompas.be.

Vrijetijdscoaching

Is dit niet wat je zoekt? Dan kunnen we jou ook individueel begeleiden & samen zoeken naar een toffe hobby op jouw maat! We werken de drempels weg om deel te nemen aan activiteiten van een ‘gewone’ club of vereniging. Voor deze begeleiding is een VAPH erkenning niet noodzakelijk. Bij voorkeur woon je in regio Gent en woon je niet in een residentiële setting. De dienstverlening is gratis.

Interesse? Onze zorgbemiddelaars helpen je graag verder. Bel 09 216 26 60 of mail zorgbemiddeling@vzwkompas.be.

footer

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.