fbpx


Kom met ons mee beleven en genieten. Neem deel aan het ruime vrijetijdsaanbod van Kompas en kies zelf waar je zin in hebt.

blok5

JOM is Jong, Onnozel en Maf!

Wekelijks organiseren we vrijetijdsactiviteiten. We gaan bowlen, naar de cinema of doen een avonturenparcours en in de zomer bezoeken we samen allerlei festivals. Ben je tussen 16 en 30 jaar, dan ben je van harte welkom om met ons mee te komen.

Bekijk ons programma van oktober-december en schrijf in.

Meer interesse?
Bel 09 216 26 65 of mail naar jom@vzwkompas.be.

blok3

De HOI volwassenenwerking

In het weekend organiseren we vrijetijdsactiviteiten voor mensen ouder dan 30 jaar. We gaan naar een museum, uit eten, naar een optreden of maken samen een wandeling. Heb je zelf leuke ideeën voor activiteiten, dan horen we die graag!

Bekijk ons programma van oktober-december en schrijf in.

Interesse of inschrijven?
Bel 09 216 26 66 (tussen 18u30 en 20u00) of mail naar activiteiten@vzwkompas.be.

Clubs

Je kan lid worden van verschillende clubs bij vzw Kompas: een voetbalploeg, een badmintonclub, een biljartclub, een UNO-club en een wandelclub.

blok4

Ontmoeting

Mensen ontmoeten, samen eten, samen dansen… Op verschillende plaatsen in Gent komen we samen om iets te drinken, organiseren we verschillende eetfestijnen (barbecue, ontbijt,…) en sluiten het jaar steeds af met onze Bal Final. We willen jou er graag ook eens ontmoeten. Bekijk ons programma en schrijf in.

Ontmoetingsactiviteiten Kompas
Beekstraat 1, 9030 Mariakerke
09 216 26 66 | info@vzwkompas.be

opzwier_logo

Op Zwier (vakanties)

Voor wie zelfstandig woont, organiseren we met Op Zwier reizen. Maar ook voor wie extra ondersteuning en verzorging nodig heeft. Je kan een citytrip doen, een actieve of ontspannen vakantie in binnen-of buitenland, cultuur opsnuiven of gewoon puur genieten. Tweemaal per jaar verschijnt onze vakantiebrochure. Hier vind je onze laatste brochure.

Heb je zelf een leuk idee?
Geef het ons door via vakanties@vzwkompas.be of via 09 216 26 61.

VTOM

Vrije Tijd op Maat

Is dit niet wat je zoekt? Dan kunnen we jou ook individueel begeleiden & samen zoeken naar een toffe hobby op jouw maat! We trachten de drempels weg te werken zodat je kan deelnemen aan activiteiten van een ‘gewone’ club of vereniging. Voor deze begeleiding is een VAPH erkenning niet noodzakelijk. Bij voorkeur woon je in regio Gent en woon je niet in een residentiële setting. De dienstverlening is gratis.

Interesse? Bel 09 216 26 60 of mail naar info@vzwkompas.be

footer

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.