fbpx


Kom met ons mee beleven en genieten. Neem deel aan het ruime vrijetijdsaanbod van Kompas en kies zelf waar je zin in hebt.

Reisadvies in het kader van het Coronavirus:

Omwille van de Corona-crisis is het momenteel niet duidelijk of alle zomerreizen doorgaan. Vzw Kompas volgt alle reisadviezen en door de overheid opgelegde maatregelen op de voet op en zal geen risico’s nemen of mensen laten reizen als de veiligheid niet gegarandeerd is. We bekijken per reis, in chronologische volgorde, wat de mogelijkheden zijn. We brengen alle deelnemers persoonlijk op de hoogte op het moment dat hun reis door het Coronavirus niet kan doorgaan.

Ook bij ons zal er in die situatie, op basis van het recent besluit van Minister Muylle, gewerkt worden met een tegoedbon (voucher).

 Dank voor jouw begrip!

blok5

JOM is Jong, Onnozel en Maf!

Wekelijks organiseren we vrijetijdsactiviteiten. We gaan bowlen, naar de cinema of doen een avonturenparcours en in de zomer bezoeken we samen allerlei festivals. Ben je tussen 16 en 30 jaar, dan ben je van harte welkom om met ons mee te komen.

Bekijk ons programma van april-juni en schrijf in.

Wil je ons iets vragen?
Bel 09 216 26 65 of mail naar jom@vzwkompas.be.

blok3

De HOI volwassenenwerking

In het weekend organiseren we vrijetijdsactiviteiten voor mensen ouder dan 30 jaar. We gaan naar een museum, uit eten, naar een optreden of maken samen een wandeling. Heb je zelf leuke ideeën voor activiteiten, dan horen we die graag!

Bekijk ons programma van april-juni en schrijf in.

Wil je ons iets vragen?
Bel 09 216 26 66  of mail naar activiteiten@vzwkompas.be.

blok4

Ontmoeting

Mensen ontmoeten, samen eten, samen dansen… Op verschillende plaatsen in Gent komen we samen om iets te drinken, organiseren we verschillende eetfestijnen (barbecue, ontbijt,…) en sluiten het jaar steeds af met onze Bal Final. We willen jou er graag ook eens ontmoeten. Bekijk ons programma en schrijf in.

Wil je ons iets vragen?
Bel 09 216 26 66 of mail naar activiteiten@vzwkompas.be.

opzwier_logo

Op Zwier (vakanties)

Voor wie zelfstandig woont, organiseren we met Op Zwier reizen. Maar ook voor wie extra ondersteuning en verzorging nodig heeft. Je kan een citytrip doen, een actieve of ontspannen vakantie in binnen-of buitenland, cultuur opsnuiven of gewoon puur genieten. Tweemaal per jaar verschijnt onze vakantiebrochure. Hier vind je onze laatste brochure.

Wil je ons iets vragen?

Bel 09 216 26 61 of mail naar vakanties@vzwkompas.be.

VTOM

Vrije Tijd op Maat

Is dit niet wat je zoekt? Dan kunnen we jou ook individueel begeleiden & samen zoeken naar een toffe hobby op jouw maat! We trachten de drempels weg te werken zodat je kan deelnemen aan activiteiten van een ‘gewone’ club of vereniging. Voor deze begeleiding is een VAPH erkenning niet noodzakelijk. Bij voorkeur woon je in regio Gent en woon je niet in een residentiële setting. De dienstverlening is gratis.

Interesse? Onze zorgbemiddelaars helpen je graag verder. Bel 09 216 26 60 of mail zorgbemiddeling@vzwkompas.be.

footer

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.