fbpx
Ook jij kan onze werking mee vorm geven door ons te steunen.
Zo kunnen we net dat ietsje meer aanbieden.
Wist je zelfs dat giften van €40 fiscaal aftrekbaar zijn?

GEREALISEERD DOOR JULLIE STEUN

Aankoop Kinemoto

Kompas_filler

De Kinemoto stimuleert het bewegen bij onze mensen op een interactieve manier. Je gebruikt je lichaam, handen en voeten om beweegspellen te spelen. Dit heeft een positief effect op de lichamelijke activiteit, cognitieve fitheid en sociaal contact. Hierdoor ontstaat een sterker gevoel van controle over de eigen bewegingsvaardigheden.

Momenteel zoeken we steun voor:

Villa Ooievaar

In Villa Ooievaar kan je vanaf december terecht voor een betaalbare maaltijd, ontmoetingsactiviteiten, vergader- en feestfaciliteit en dit alles in een prachtig groen kader. Net als in de PietersBar focussen we opnieuw op sociale en lokale producten.

Steun onze crowdfunding

CRDL

Een crdl (lees: cradle of wieg) is een interactief borginstrument dat aanraking tussen mensen vertaalt in geluid/muziek. Dit maakt nieuw contact mogelijk voor mensen die moeite hebben met communicatie en sociale interactie.

Een crdl helpt het isolement van mensen te doorbreken wanneer een normaal gesprek niet meer goed mogelijk is. Het instrument maakt een contact mogelijk waaraan gebruikers gelijkwaardig kunnen deelnemen, ongeacht hun cognitieve vermogens. Iedere deelnemer heeft gelijke mogelijkheden het contact te initiëren en invloed uit te oefenen op de interactie.

www.crdlt.com

Een tovertafel

De Tovertafel UP is een vrolijke zorginnovatie die interactieve spellen projecteert. De spellen zijn specifiek ontwikkeld om mensen met een verstandelijke beperking, ieder op zijn eigen niveau, een passende activiteit te bieden en samen spelen mogelijk te maken.

www.tovertafel.nl

Of je kan een algemene gift doen:

  • Je kan ons steunen via Dono.be. Dat kan ook voor een bepaalde deelwerking.
  • Je kan Kompas opnemen in jouw nalatenschap. Hiervoor neem je contact op met de algemeen directeur. Ook je notaris kan je informeren.
  • Je kan zelf ook voorstellen doen.
footer

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.