Ook jij kan onze werking mee vorm geven door ons te steunen.
Zo kunnen we net dat ietsje meer aanbieden.
Wist je dat giften aan Kompas fiscaal aftrekbaar zijn? Je krijgt een belastingsvermindering van 45% op elke gift vanaf €40. Als je dus €40 schenkt, krijg je daar €18 euro van terug. Schenk je €100, dan krijg je daar €45 van terug.
Momenteel zoeken we steun voor

Of doe een algemene gift

Je kan een schenking doen op het rekeningnummer BE82 4414 6339 0168

Je kan Kompas opnemen in jouw nalatenschap. Hiervoor neem je contact op met de algemeen directeur. Ook je notaris kan je informeren.

Je kan zelf ook voorstellen doen.

 

Gerealiseerd door jullie steun

Tovertafel

download (1)

De Tovertafel UP is een vrolijke zorginnovatie die interactieve spellen projecteert. De spellen zijn specifiek ontwikkeld om mensen met een verstandelijke beperking, ieder op zijn eigen niveau, een passende activiteit te bieden en samen spelen mogelijk te maken.   www.tovertafel.nl

Cocoon Stoel

akoestische stoel

De Cocoon is een akoestische stoel. In zo'n stoel kunnen bewoners zich afzonderen binnen de leefgroep en tot rust komen. De eerste stoel werd in gebruik genomen op de site Moervaart.

Veloplus

MV grondel-rietvoorn 1

De Veloplus is een fiets waar een rolstoel op geplaatst kan worden. Zo kan een begeleider fietsen met een cliënt in een rolstoel en heb je altijd de rolstoel bij voor een pauze tussen het fietsen door.

Rolstoelfiets VeloPlus | Care4More

CRDL

2

Een crdl (lees: cradle of wieg) is een interactief borginstrument dat aanraking tussen mensen vertaalt in geluid/muziek. Dit maakt nieuw contact mogelijk voor mensen die moeite hebben met communicatie en sociale interactie.

www.crdlt.com

footer

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.