fbpx
Ook jij kan onze werking mee vorm geven door ons te steunen.
Zo kunnen we net dat ietsje meer aanbieden.
Wist je dat giften vanaf €40 fiscaal aftrekbaar zijn? Als gevolg van de coronacrisis heeft de federale regering zelfs beslist dat de belastingsvermindering voor giften in 2020 wordt verhoogd van 45 naar 60%.
Momenteel zoeken we steun voor:
Akoestische stoel
akoestische stoel

We willen dit jaar geld inzamelen voor de aankoop van een akoestische stoel. In zo'n stoel kunnen cliënten zich afzonderen binnen de leefgroep en tot rust komen. We testten al een stoel uit op de site Moervaart en verschillende bewoners waren erg enthousiast.

>> Bekijk hier ons filmpje <<

 

Of je kan een algemene gift doen:
  • Je kan een schenking doen op het rekeningnummer BE82 4414 6339 0168 
  • Je kan Kompas opnemen in jouw nalatenschap. Hiervoor neem je contact op met de algemeen directeur. Ook je notaris kan je informeren.
  • Je kan zelf ook voorstellen doen.
Gerealiseerd door jullie steun:

Veloplus

MV grondel-rietvoorn 1

De Veloplus is een fiets waar een rolstoel op geplaatst kan worden. Zo kan een begeleider fietsen met een cliënt in een rolstoel en heb je altijd de rolstoel bij voor een pauze tussen het fietsen door.

www.veloplus.be

CRDL

2

Een crdl (lees: cradle of wieg) is een interactief borginstrument dat aanraking tussen mensen vertaalt in geluid/muziek. Dit maakt nieuw contact mogelijk voor mensen die moeite hebben met communicatie en sociale interactie.

www.crdlt.com

Tovertafel

3

De Tovertafel UP is een vrolijke zorginnovatie die interactieve spellen projecteert. De spellen zijn specifiek ontwikkeld om mensen met een verstandelijke beperking, ieder op zijn eigen niveau, een passende activiteit te bieden en samen spelen mogelijk te maken.

www.tovertafel.nl

footer

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.