fbpx
Ook jij kan onze werking mee vorm geven door ons te steunen.
Zo kunnen we net dat ietsje meer aanbieden.
Wist je dat giften vanaf €40 fiscaal aftrekbaar zijn? Als gevolg van de coronacrisis heeft de federale regering zelfs beslist dat de belastingsvermindering voor giften in 2020 wordt verhoogd van 45 naar 60%.
Momenteel zoeken we steun voor:
Veloplus
veloplus

We willen dit jaar geld inzamelen voor de aankoop van een Veloplus, een rolstoelfiets. Op die manier kunnen onze mensen die een rolstoel gebruiken, ook genieten van een deugdoend fietsritje.

https://www.vanraam.com/nl-nl/onze-fietsen/rolstoelfietsen/veloplus

Of je kan een algemene gift doen:
  • Je kan een schenking doen op het rekeningnummer BE82 4414 6339 0168 
  • Je kan Kompas opnemen in jouw nalatenschap. Hiervoor neem je contact op met de algemeen directeur. Ook je notaris kan je informeren.
  • Je kan zelf ook voorstellen doen.
Gerealiseerd door jullie steun:

De warmste week

81437147_2636061983142876_6245825906670043136_o

Tijdens de warmste week werd maar liefst 3.245 euro ingezameld voor de aankoop van de Veloplus rolstoelfiets!
Bedankt aan allen die zich hiervoor hebben ingezet: Rock'n road, TTC Sleidinge, Marc, Diana & Julien. En een aantal collega's liepen zich in het zweet tijdens de Warmathon.

CRDL

2

Een crdl (lees: cradle of wieg) is een interactief borginstrument dat aanraking tussen mensen vertaalt in geluid/muziek. Dit maakt nieuw contact mogelijk voor mensen die moeite hebben met communicatie en sociale interactie.

www.crdlt.com

Tovertafel

3

De Tovertafel UP is een vrolijke zorginnovatie die interactieve spellen projecteert. De spellen zijn specifiek ontwikkeld om mensen met een verstandelijke beperking, ieder op zijn eigen niveau, een passende activiteit te bieden en samen spelen mogelijk te maken.

www.tovertafel.nl

footer

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.