fbpx
Ook jij kan onze werking mee vorm geven door ons te steunen.
Zo kunnen we net dat ietsje meer aanbieden.
Wist je zelfs dat giften van €40 fiscaal aftrekbaar zijn?
Momenteel zoeken we steun voor:
Veloplus
veloplus

We willen dit jaar geld inzamelen voor de aankoop van een Veloplus, een rolstoelfiets. Op die manier kunnen onze mensen die een rolstoel gebruiken, ook genieten van een deugdoend fietsritje.

https://www.vanraam.com/nl-nl/onze-fietsen/rolstoelfietsen/veloplus

De warmste week
mfl_site

VZW Kompas staat geregistreerd als goed doel bij de Warmste week. Wil je mee helpen om geld in te zamelen voor onze organisatie, registreer dan zeker nog jouw actie op de website van de Warmste week!

https://dewarmsteweek.be/goede-doelen/kompas-vzw

 

Of je kan een algemene gift doen:
  • Je kan een schenking doen op het rekeningnummer BE82 4414 6339 0168 
  • Je kan Kompas opnemen in jouw nalatenschap. Hiervoor neem je contact op met de algemeen directeur. Ook je notaris kan je informeren.
  • Je kan zelf ook voorstellen doen.
Gerealiseerd door jullie steun:

Kinemoto

283002777

De Kinemoto stimuleert het bewegen bij onze mensen op een interactieve manier. Je gebruikt je lichaam, handen en voeten om beweegspellen te spelen. Dit heeft een positief effect op de lichamelijke activiteit, cognitieve fitheid en sociaal contact. Hierdoor ontstaat een sterker gevoel van controle over de eigen bewegingsvaardigheden.

CRDL

2

Een crdl (lees: cradle of wieg) is een interactief borginstrument dat aanraking tussen mensen vertaalt in geluid/muziek. Dit maakt nieuw contact mogelijk voor mensen die moeite hebben met communicatie en sociale interactie.

www.crdlt.com

Tovertafel

3

De Tovertafel UP is een vrolijke zorginnovatie die interactieve spellen projecteert. De spellen zijn specifiek ontwikkeld om mensen met een verstandelijke beperking, ieder op zijn eigen niveau, een passende activiteit te bieden en samen spelen mogelijk te maken.

www.tovertafel.nl

footer

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.