Kompas kiest voor samenwerking en vernieuwing.

ONZE LAATSTE NIEUWE PROJECTEN

De Fikserij

De_Fikserij-min

Handen uit de mouwen, aan de slag! In dit nieuw semi-industrieel atelier van vzw Kompas werken mensen met een grote afstand tot de arbeidsmarkt in opdracht van een aantal bedrijven in de textiel- en plantensector.

Bar Baudelo

zithoek

Na PietersBar en Villa Ooievaar, startten we een 3e horecazaak op! Sinds augustus baat vzw Kompas het museumcafé van het Gentse Industriemuseum uit. Ook hier blijven we het concept “sociaal en lokaal” trouw.

Wijs Gemaakt

WG pakketje

Wijs Gemaakt is een webshop voor producten gemaakt in sociale ondernemingen. De verpakking, verzending en administratieve verwerking gebeurt in Kompas, maar we verkopen producten van verschillende wijze ondernemingen in Gent.

Villa Ooievaar

Team Villa Ooievaar

We serveren je Villa Ooievaar!

In Villa Ooievaar kan je terecht voor een betaalbare maaltijd, ontmoetingsactiviteiten, vergader- en feestfaciliteit en dit alles in een prachtig groen kader. Net als in de PietersBar focussen we opnieuw op sociale en lokale producten.

PietersBar

PietersBar Stien

De Pietersbar is het museumcafé van de Sint-Pietersabdij in Gent, Sint-Pietersplein 9. We serveren er lunch, desserts en drankjes, alles met sociale, lokale en biologische producten. Het is een leuke plek om te werken en om langs te komen!

footer

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.