Kom langs bij Digibank Plus op onze opendeurdag!

Wij doen mee aan de Nationale Digibankdag op zaterdag 3 juni! Bezoek onze Digibank Plus tussen 9.30u en 16.30u in Wondelgem (Gent). 

De hele dag staan wij paraat om jou te helpen bij digitale vragen. Je kan ook komen snuisteren in de digitale hulpmiddelen die jou helpen om gemakkelijk online te gaan. Denk maar aan een brailleleesregel, extern braille toetsenbord, voorleestoestel, … Maar ook zorgtechnologieën komen aan bod. Ken jij al de Tessa Tinybot die jou aan afspraken helpt herinneren en ze ook uitspreekt? Of wil je eens een VR-bril uittesten en tussen de dolfijnen zwemmen? Kom dan zeker eens langs! 

Je kan tijdens je bezoek ook een aantal vormingen volgen. We richten ons daarbij specifiek op het eenvoudiger maken van het gebruik van digitale toestellen of op het inzetten van je toestel als hulpmiddel. De vormingen zijn in de eerste plaats bedoeld voor (de ondersteuners van) mensen met een beperking, maar zijn eigenlijk interessant voor iedereen die (nog) niet zo goed met een digitaal toestel kan werken. 

Neem gerust jouw (klein)kinderen mee. We voorzien kinderanimatie en nemen tijd voor een koffie tussendoor. Wil je er een hele dag van maken? Combineer dan met een lunch in Villa Ooievaar, het sociaal restaurant op onze site.