fbpx

Eerste vaccinaties in Kompas

vaccinatie

We moesten er even op wachten, maar op vrijdag 12 maart was er een eerste vaccinatieronde in Kompas. Alle bewoners en alle medewerkers die frequent met de bewoners in contact komen werden een eerste keer gevaccineerd. Alles is vlot verlopen!

Open plaats op site De Wal

DW wonen enkel achterste personen

We zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot (man/vrouw) in De Wal. Deze site ligt in een groene en rustige omgeving, middenin het park Vyncke-Bovyn in Wondelgem. Je woont er kleinschalig, in een familiale sfeer, in een huis met 9 andere bewoners. Je hebt een eigen individuele kamer die je kan inrichten zoals je zelf wenst. Er is 24u/24u ondersteuning, je kan […]

Tweede Rap op Stap Kantoor

foto flyer ROS

Op 14 oktober 2020 opent Kompas een tweede Rap op Stap kantoor. Heb je een beperkt budget? De medewerker van Rap op Stap helpt jou met het boeken van vakanties, daguitstappen en activiteiten in Vlaanderen, maar ook met het samenstellen van budget en het uitzoeken van geschikt vervoer.

Veiligheidsmaatregelen in Kompas

begeleiding mondmasker

In Kompas doen we er alles aan om een COVID besmetting in onze organisatie te vermijden. We hanteren nog steeds strikte veiligheidsmaatregelen. We zetten ze in dit bericht nog eens op een rijtje.

Logeren in Zandeken

zandeken

Wil jij op vakantie komen, eens van een andere woon- of werkvorm proeven of er gewoon even tussenuit zijn? Dan ben je welkom in Zandeken!

footer

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief.