Iron Tom

#tesnieonmeugelaak

"Bewegen, bewegen, bewegen,…" zei Oscar uit De Kampioenen.

En daar proberen we iedereen binnen VZW Kompas van te overtuigen. In samenwerking met G-sport Vlaanderen zetten we een crowdfundingactie op om een Duofiets aan te schaffen zodat we ook de minder mobiele cliënten in beweging krijgen.

Tom Hellemans loopt een Ironman Triatlon

Collega Tom Hellemans geeft alvast het goeie voorbeeld. Hij nam op 5 september deel aan de Ironman triatlon van Zwitserland:

"In het zonovergoten en idyllische Zwitserse Thun dook ik op zondag 5 september met 1000 andere atleten de Thunersee in. We zwommen 3800m in het kraakheldere maar koude meer om vervolgens 180km te fietsen door de prachtige Zwitserse bergen. Een rit met groene weiden, typische dorpjes, koeien met bellen en enthousiaste supporters. Tenslotte werd de marathon onder een loden zon betwist langs het meer en in de historische binnenstad.
Na 9u37’51” kwam ik als 92ste van de 1000 deelnemers over de finish.
Aan iedereen die VZW Kompas steunde door mee te raden naar mijn eindtijd een welgemeende Dank u! Deze actie bracht 475€ op.
Bart DV uit Adegem is de winnaar van de horecabon. Hij dacht dat ik 9u37’15” over de wedstrijd zou doen en bleef daarmee 36 seconden onder mijn effectieve eindtijd. Proficiat!"

De opbrengst gaat integraal naar de aankoop van de Duofiets.

De wedstrijd met pronostiek is helaas afgelopen, maar je kan ons nog altijd steunen via de crowdfundingpagina!

Ik doe graag een bijdrage voor de duofietsen!

Wat is G-sport?

G-sport is de verzamelnaam voor alle sporten die door mensen met een beperking beoefend worden. Die beperking kan fysiek, psychisch, verstandelijk, auditief of visueel zijn.

Als we het over sporten hebben, bedoelen we ook bewegen. Recreatief of competitief. In clubverband of ongebonden. Door jong en minder jong. G-sport is... Gewoon sport!

Lees meer over G-Sport Vlaanderen

Wat is een Elektrische Duofiets?

Een Duofiets is een fiets waarbij de bestuurder en bijrijder naast elkaar zitten. Beiden kunnen trappen, maar de bestuurder zorgt voor het stuur- en remwerk.

duofiets

We contacteren de winnaar persoonlijk. Hou zeker je mailbox in de gaten vanaf 6 september. Heb je niet gewonnen, maar wil je onze Horeca projecten beter leren kennen?