Tuupe Tegoaere op de velo

duofiets

Even vertalen: ‘Tuupe tegoaere op de vélo’ is Gents voor ‘Allemaal samen op de fiets’. En die allemaal dat zijn in de eerste plaats de bewoners van onze sites in Wondelgem en Mariakerke. Maar we hebben ook jou nodig om ons project ‘Tuupe tegoaere’ te doen slagen!

En er is meer… Bij vzw Kompas hechten we veel belang aan deeleconomie en daarom willen we een partner zijn in het deelnetwerk voor aangepaste fietsen van G-sport Vlaanderen. Dan kunnen cliënten, medewerkers en mensen uit de omgeving bij ons fietsen ontlenen.

We willen ook graag toegankelijke fietsroutes uitstippelen in en rond Gent, in samenwerking met de toeristische dienst van de provincie Oost-Vlaanderen. Van deze routes komt er een brochure die we verspreiden onder cliënten, medewerkers, klanten van onze horecaprojecten en mensen die een duofiets ontlenen.

Om dit te realiseren, hebben we jouw hulp nodig! We willen 2 duofietsen en een aangepaste aanhangwagen aankopen. Maar ook 8 fietshelmen en 2 stevige fietssloten voor al dat nieuwe materiaal staan op ons verlanglijstje… Doe jij ook een financiële bijdrage?