Open plaats op site De Wal

DW wonen enkel achterste personen

We zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot (man/vrouw) in De Wal. Deze site ligt in een groene en rustige omgeving, middenin het park Vyncke-Bovyn in Wondelgem. Je woont er kleinschalig, in een familiale sfeer, in een huis met 9 andere bewoners. Je hebt een eigen individuele kamer die je kan inrichten zoals je zelf wenst.
Er is 24u/24u ondersteuning, je kan deelnemen aan de activiteiten in het woonhuis zelf of in het dagcentrum naast de deur, begeleid werken is een mogelijkheid en er is een ruim aanbod aan vrijetijdsactiviteiten.
We willen jou een thuis bieden waar je je goed voelt. Samen met jou en je netwerk streven we naar kwaliteit van leven op alle vlakken.
Om bij ons te komen wonen moet je over een persoonsvolgend budget (PVB) beschikken.
Heb je interesse? Dan nodigen we je graag uit om kennis te maken. Neem contact op via zorgbemiddeling@vzwkompas.be of 09/216.26.62.