Nieuw horecaproject Kompanie Karavan

964_banners3b

Kompanie Karavan is ons nieuwste horeca-initiatief. Eerder startten we al PietersBar, het museumcafé van de Gentse Sint-Pietersabdij, en Villa Ooievaar, het sociaal restaurant in het park Vyncke-Bovyn in Wondelgem, op. Met Kompanie Karavan voegen we daar nu een mobiel team aan toe!

Het team van Kompanie Karavan zal elke woensdagnamiddag en tijdens de schoolvakanties de cafetaria van schoolhoeve De Campagne uitbaten. Je kan er terecht voor een drankje en een dessert en we focussen opnieuw op lokale producten. Helaas moeten we nog even wachten met opstarten tot we weer zonder beperkingen buiten mogen komen…

Daarnaast werken we volop aan onze eigen foodtruck die vanaf 2021 zal verhuurd worden voor privéfeesten en evenementen.

Neem alvast een kijkje www.kompaniekaravan.be en like ons op facebook (klik hier). Tot binnenkort!