Home > Vrije Tijd

Vrije Tijd

Kompas Vrije Tijd is de beste manier om je vrije tijd te beginnen

Je hebt een beetje of heel veel vrije tijd… Tijd die je in grote mate (naast het verplicht helpen bij de afwas) zelf kunt invullen. Wat kun je zoal doen in je vrije tijd? Wat doe je dit weekend? Trek je erop uit? Ga je mee bowlen of zwemmen? Misschien wil je samen iets koken en lekker eten? Maak zelf een keuze en beleef de tijd van je leven.

Foto Kompas

JoM is Jong, Onnozel en Maf

Voor de jeugd (-30-jarigen) organiseert JoM wekelijks activiteiten. Zo kan je mee gaan bowlen, op uitstap naar de zoo of de zee, spelletjes spelen binnen of buiten, enz....

Net zoals andere jeugdbewegingen kan je met JoM ook op kamp of op weekend.

Heb je zin om voetbal te spelen? Word dan lid van onze voetbalploeg FC Kompas. Wie weet word je kampioen.

Meer informatie

 

Volwassenwerking

Voor de volwassenen (+30-jarigen) organiseert Kompas Vrije Tijd activiteiten voor groepjes tot 7 personen. Je kan samen gaan uiteten, zelf koken, bowlen, op daguitstap naar een stad, een brouwerij, een museum, een tentoonstelling, enz....

Meer informatie

 

Ontmoetingsactiviteiten

Je kan ook op stap gaan met je vrienden van Kompas of lid worden van onze biljartclub, Uno-club of zangclub.

Meer informatie

 

Weekends en Reizen

In je vrije tijd kan je ook op reis gaan. Kompas organiseert groepsreizen. Tweemaal per jaar verschijnt de vakantiebrochure van Kompas. Je hebt de keuze tussen vakanties (7 tot 10 dagen), midweeks (5 dagen) of weekends (3 tot 4 dagen) verspreid over het hele jaar.

Meer informatie

 

Vrije Tijd op Maat

Heb je nog niet gevonden wat je echt wilt doen? Stel je vraag bij Vrije Tijd op Maat en zij helpen je met het vinden van een gepaste vrijetijdsbesteding.

Meer informatie

Onze verschillende locaties

De dienst Kompas Vrije Tijd werkt voor de sportevenementen samen met de sportdienst van stad Gent.

Sportdienst Stad Gent

Getuigenis - Activiteiten doen met Kompas is zo leuk

Koen Sierens wilt met dit bericht de vrijwilligers en begeleiding van Kompas graag bedanken

"Hoi! Ik ben Koen. Ik ben sinds vorig jaar lid van de Hoi. Mijn eerste activiteit was 'All You need is Love'. Daarna heb ik ook deelgenomen aan de Karaoke. Het was zeer leuk en plezant. We zongen zowel kleinkunst als Vlaamse Schlagers. Ik heb samen met een begeleidster Mia van Gorki gezongen als eerbetoon aan Luc De Vos.

Mijn komende activiteiten zijn de Brunch, Op Restaurant, de Fietstocht en de Barbecue.all you need is love Chapeau dat de begeleiding zoveel energie en tijd in de verschillende activiteiten steekt! En dat ze vooral tijd maken voor ons zodat wij met een verstandelijke (of lichamelijke) beperking ons ook kunnen behelpen in de maatschappij. Jullie steun wordt hard gewaardeerd en gerespecteerd. Ik hoop in de toekomst dat wij jullie inzet blijven waarderen en nog lang kunnen samenwerken om verder avontuurlijke, spectaculaire activiteiten te mogen beleven en meemaken. Een dikke merci aan het hele team! Groetjes en tot op één van de komende activiteiten."

 

Contact opnemen / Info opvragen

Wilt u graag contact opnemen of  informatie aanvragen?  Klik aub op onderstaande knop.